Úvod k našemu blogování

Cílem našeho blogování je uvědomit si jak složitě děláme jednoduché věci a jak jednoduše lze dělat složité věci. A že to vše nemusí nutně stát balík peněz, ten chtějí vždy ti ostatní a často neví na co...jak je spousta věcí kom nás NEEFEKTIVNÍ, nedává smysl, jak PLÝTVÁME ani o tom nevíme ..

Celospolečensky se bavíme o hospodaření v práci i doma, jak je všechno drahé a příjmy malé, o devalvující koruně, jestli euro ano nebo ne, až se v tom sami motáme, narážíme do sebe a v podstatě se v tom vůbec nevyznáme.

Pojďme se přestat zabývat tím co neumíme a nezvládneme.

Přestaňme se dívat co dělá vláda, v tom se opravdu nikdy nevyznáme, protože ta dělá věci a činnosti záměrně složitě.

Začněme třeba s tím co aktuálně děláme my sami a začněme si klást otázku PROČ?

PROČ ráno vstáváme, PROČ chodíme do práce, PROČ děláme co děláme, PROČ jíme co jíme, PROČ neděláme jinak to co děláme atd.

Možná nám to pomůže pochopit více smysl našeho konání, tedy opravdu PROČ vše děláme a JAK to vše děláme.

Porozumět tomu všemu znamená jiný vhled do věcí současných kolem nás, přestat se zabývat tím co neovlivníme, zjednodušit věci, které děláme, protože jim rozumíme...to je cílem našeho blogování.

Vše kolem nás můžeme ovlivnit my sami tím, že tomu budeme rozumět, že budeme moci mít vlastní názor a přesvědčení a současně nebudeme tak závislí na cizích...budeme více soběstační a rozumní.

Které věci a činnosti, které denně děláme jsou zbytné a nezbytné, čeho máme dostatek a nedostatek, lépe hospodařit a vážit si toho co máme.

NE zbytečně investovat do věcí a činností, které NEpotřebujeme a nebo jich již nyní máme dostatek.

Naučit se spoléhat sami na sebe a mít hlavu na vlastním krku, tedy NE na fialovém, NEjíst u toho bruselskou paštiku, NEposlouchat ty co tomu nerozumějí, NEstát za každou cenu o pozvánku do Bílého domu...tam přece nepatříme, jsme doma tady u nás a víme PROČ, víme CO a víme JAK.

Nakonec je už jen poslední krok a to je ZMĚNA všeho co děláme dnes špatně a s tím umíme pomoci - najít a pojmenovat neefektivní činnosti, řešit je a dostat se na reálné potřeby našeho vlastního konání, vítejte v našem světě !

Respektujeme principy INDUSTRY 5.0

Kontaktujte nás, rádi vám pomůžeme s řešením.

Contact Us

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.